dimecres, 6 de febrer del 2013

Proposta pels alumnes de 1r d' ESO

Hem decidit entre tots els alumnes del projecte ÈXIT fer una proposta, en la qual es basa en ensenyar a l'alumnat de 1r, i si pot ser, d'altres cursos, l'hort que estem portant.

Constaria de que els professors pertinents de 1r, portin als alumnes cap a l' edifici de Roques Albes (del carrer Galícia). Llavors, els alumnes haurien de veure tot el que hem i estem sembrant, les eines que fem servir (mínim les que fem servir majoritàriament), i ensenyar-lis una mostra de com ho fem, i si es pot, que ho provin una vegada.

Amb la finalitat de que després fessin un "treball" per a portar-lo a la revista o que només ho puguin exposar en forma de mural a la seva classe, o al seus passadissos o de tot  l'institut.

Per a nosaltres és com una manera d'ensenyar el que fem, i sobretot, perquè aquells alumnes, que en qualsevol moment, el seu rendiment acadèmic és baix o que hi tenen moltes dificultats, puguin veure que el que fem no és tant difícil, per a que s'esforcin i puguin optar per el recurs de l'ÈXIT per a treure's l' ESO d'una manera més agraïda, que flexibilitza horari d'estudi amb pràctiques d'empresa per a obtenir experiència "professional" i sàpiguen com funciona el món laboral.

Ens agradaria que es pogués complir aquesta proposta.

Per: els alumnes de l' ÈXIT


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada